БЕЗКОШТОВНА доставка до усіх відділень Укрпошти

БЕЗКОШТОВНА доставка до усіх відділень Укрпошти

Втомилися переплачувати за доставку? Тоді дозвольте зробити це нам.  Купуйте в інтернет-магазині  «Мандрівця» книжки на суму від 100 грн й обирайте Укрпошту  при оформленні замовлення.  

Не вистачає кількох гривень до замовлення? Перегляньте рубрику «Художня література» й там обов’язково знайдете для себе книжечку  для затишного вечора. Не завжди ж працювати.

Художніх книжок уже ціла полиця? Тоді пропонуємо зазирнути в рубрику «Успіх і мотивація» й обрати видання для саморозвитку чи планування.  Якщо не для себе, то для подруги, мами, друзів чи інших близьких людей.

Не забувайте також про дітей, але як про них можна забути? У рубриці «Дитяча література ви обов’язково знайдете книжечку для свого малюка, яка стане чудовим сюрпризом й не лише розважатиме вашу дитину, а й сприятиме її всебічному розвиткові.  А якщо у вас ще немає дитини, тоді вона обов’язково є у ваших друзів. Відкриємо вам одну таємницю – діти дуже люблять отримувати несподівані подарунки.

Особливо неприємно замовляти один зошит за 27 грн і платити стільки само, а то й більше за доставку. Так, школярі інколи бувають неуважними і гублять зошити. Зазирніть у портфель свого школяра й подивіться, чи часом не бракує там ще й інших зошитів.  Або може ваш школярик (каґ0 не один такий (така) у класі? Якщо вам усе ж доводиться замовляти один зошит, то пропонуємо вибрати ще кілька видань для розвитку  школяра у рубриках «Основна і старша школа» та « Початкова школа».

Краще витрачати кошти на літературу, а не на їхню доставку, чи не так?


Дата публікації: 16/7/2021 Автор: Comments: - Views: -
Категорії: Доставка

Коментарі

Схожі публікації:

Вверх ↑